כריתת רגל סוכרתית? אצלנו עושים את כל המאמצים לא להגיע לכך! חולה סוכרת המקבל את הידיעה כי רגלו מועדת לכריתה, לא מוצא מקום לעצמו.
כריתת רגל, מלבד הכאבים והקושי הפיזי הכרוך בכך, יש בה גורמים נפשיים לא קלים לחולה. היא הופכת אותו מאדם בריא המהלך על שתי רגליים לאדם נכה, מוגבל וחולה.
כאן מתגלה לו האור בקצה המנהרה: המרכז הוסקולרי לטיפול ברגל הסוכרתית, מציעה פריצת דרך משמעותית שביכולתה למנוע את כריתת הרגל. שווה לבדוק! אולי גם לך זה מתאים?
הרפואה הקונבנציונלית דגלה עד לא מכבר בשיטה, כי פצע או כיב שהתפתח בכף רגל של חולה סוכרת מועד לכריתה. פצע הוא דבר שמזדהם, וגם אם הוא עדיין קטן, לא ירחק היום והוא יתפשט לשטחים רחבים יותר. הוא עלול להגיע לכל הרגל כולה ובהמשך לכל הגוף ולסכן את חייו של החולה.
כדי למנוע את התסריט הנורא, ההמלצה הגורפת היתה:
כריתת רגל סוכרתית והצלת החולה. הכריתה נעשית בדרך כלל במקום גבוה, רחוק מן הפצע המזוהם, כדי להבטיח שכל כלי הדם הפגומים והחולים יוסרו בניתוח הכריתה. עם הזמן התברר שכריתה אינה סוף פסוק.
היא עצמה עלולה לגרום לסיבוכים, לזיהומים, למחלות ואף לסיכון חיי החולה, מלבד הסבל הפיזי והנפשי הלא פשוט. יש מוצא! המרכז הוסקולרי לטיפול בכף הרגל הסוכרתית מודע לקושי העצום וההשלכות הבלתי קלות הנגרמות בעקבות כריתת רגל סוכרתית. המאמץ למנוע את הכריתה, היא נר לרגלם.
היות ובמחלת הסוכרת נפגעת המערכת הוסקולרית, היא זרימת הדם בגוף, גילה פרופ' יוסף סטראזשינסקי כי אפשר לשקם את אותה מערכת לקויה, ולהחזיר לרגליים את הזרימה הטובה.
הוא מנצל את האמצעים הטכנולוגיים המאפשרים היום הרבה יותר יכולות מבעבר ותכשירים ייחודיים שמשפרים את הזרימה בגפיים.
חולים לא מעטים שנשלחו לביצוע כריתת רגל, חסרי מוצא, הגיעו למרפאה במחשבה ש'אין להם מה להפסיד', ולשמחתם הרבה גילו כי הרגל שלהם פשוט ניצלה. טפול מסור ואנושי, טכנולוגיה מתקדמת, ואמצעים חדישים בתחום, עושים את ההצלחה הגדולה.
פנה עוד היום למרכז הוסקולרי לטפול ברגל הסוכרתית והצל את רגלך!